Avaliações de Sushi & Vega Bunnik

Avaliações recentes

5.0
Henk de Vries
Ontem

Goede kwaliteit, kwam goed aan.

Marcel
30 janeiro 2023

De bovenkant was een beetje platgedrukt in de bakjes.,dat was jammer. Smaak was top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annick
29 janeiro 2023

Heerlijke verse sushi! De beste van zeist en omstreken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Freke
22 janeiro 2023

Heerlijk

Simeon
21 janeiro 2023

De ene rol was niet aanwezig, terwijl er van een andere rol weer veel aanwezig was. Daarnaast miste er stokjes en was de hoeveelheid chilisaus te weinig. Jammer dat er elke keer wel wat mist.

Maud
20 janeiro 2023

Heerlijk en snel geleverd!

Fam Huisstede
20 janeiro 2023

Lekkere sushi en komen optijd

WJH Uylenbroek
20 janeiro 2023

Zwaar teleurgesteld pokebowl in vergelijking met andere keren nagenoeg alleen witte rijst veel te geringe overige ingrediënten

Karin
12 janeiro 2023

Bestelling was precies op tijd klaar. De gyoza's waren hemels.

Jamila
7 janeiro 2023

Het was super lekker, dank jullie wel!

Lily
1 janeiro 2022

Precies op de aangegeven tijd gebracht, en erg lekkere vega(n) opties, al met al een super service en smaak!

Marcel Vermeulen
1 janeiro 2022
Louisa
24 dezembro 2022

Lekker sushi, prima prijs, bestelling op tijd.

MP
22 dezembro 2022

Errrg lekker! Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Marcel Verneulen
18 dezembro 2022
Maud
17 dezembro 2022

Heerlijke sushi en snel klaar, aanrader!

Christel
13 dezembro 2022

Meer dan prima sushi! Jammer dat er niet meer warme gerechten op het menu staan.

Els
11 dezembro 2022

Prima service (alleen ervaring met afhalen) Lekker eten.

Diana
9 dezembro 2022

De sushi was lekker. De family box is zeer divers en veel verschillende soorten. Echter 1 dag van tevoren besteld en 20 minuten te laat bezorgd. Beetje jammer.

.
4 dezembro 2022

Na een uur werd ik gebeld met de vraag of ik het toch even zelf kon ophalen, anders zou het nog eens 1,5 uur duren (totaal 2,5 uur!). Ik snap best dat het druk kan zijn op een vrijdag avond en dat soms niet alles loopt zoals je zou willen, maar bel dan na 15 minuten even dat je het niet gaat redden, dan kan ik nog wat anders regelen. Het eten was oke, niet echt heel lekker maar ook niet vies.

Bianca
3 dezembro 2022

Heerlijke sushi & vrolijke bezorger

Nancy
1 dezembro 2022

Heerlijke sushi

Milou
27 novembro 2022

Eten was opzich best oké alleen jammer dat het eten wat warm moest zijn koud was

Evelien
21 novembro 2022

Hele lekkere sushi. Ook heel fijn dat er veel lekkere vegetarische opties zijn. Jammer dat de bestelling 1.5 uur te laat was. Wel excuus gehad en een extra'tje. Volgende keer zou het fijn zijn als we eerder op de hoogte waren gesteld van de vertraging. Toen de bezorging er was, waren jammer genoeg de warme dingen ook al lauw. Verder een echte aanrader. Wellicht alleen niet op een zondagavond bestellen ivm de drukte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Berris
19 novembro 2022

Weer heerlijk gegeten

Marinka
14 novembro 2022

Weer heerlijke sushi, vooral de crunch rolls

Anoniem
13 novembro 2022

Eerst netje gebeld dat het 10 min later zou komen. Uiteindelijk kwam het 40 min later. Maar het is en blijft super lekkere sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A van Wijk
12 novembro 2022

Heerlijke sushi, duidelijk vers bereid (niet ijskoud uit de koelkast). Vlotte levering! Voor herhaling vatbaar!

Laura
9 novembro 2022

Mooi op tijd en lekker, goede prijs kwaliteit verhouding

Jos Vredevoort
6 novembro 2022

inmiddels al doorgegeven verbeterpunt zeewiersalade... ander formaat bakje nemen... zelfs 2x zo'n klein bakje representeert niet het bedrag wat je ervoor betaald. Kwaliteit eten is prima... verdient 'n goede verpakking!

Mariska
1 novembro 2022

De sushi was lekker en de bestelling op tijd klaar

Hans
31 outubro 2022
Rademaker
27 outubro 2022

Super!! Optijd bezorg in wijk bij Duurstede. Alles was dik in orde en super lekker!!

Paula
26 outubro 2022

Het was heel erg lekker!

Jordy
23 outubro 2022

Helaas niet wat we gewend zijn. De Dim Sum box was erg taai, alsof het in de magnetron was opgewarmd. En de zoetzure saus zat er niet bij. De Pokebowl en Sashimi smaakte wel erg goed! Kan beter dus!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eln
21 outubro 2022
Besteller
14 outubro 2022

Echt veel te laat bezorgd! Duurde bijna 2 uur voordat het bezorgd werd.

Edward
12 outubro 2022

Sushi is super lekker en heel snel bezorgd. Bezorgen ging echter wat minder goed. Bestelling niet compleet en moeite met begrijpen waar men precies moet zijn. Dat zou niet nodig hoeven te zijn. Verder prima!

Anoniem
8 outubro 2022
I Smit
30 setembro 2022
Maria
29 setembro 2022
Paula
26 setembro 2022

Voor het eerst hier sushi gehaald. Erg lekker!

Lotte
25 setembro 2022

Inmiddels al vaker bij S&V besteld. By far de lekkerste sushi uit deze omgeving! Smaakt altijd vers en wat warm moet zijn is nog warm bij bezorging. De vega opties zijn ook echt uitgebreid en erg lekker!

Ben Balk
23 setembro 2022

Zo altijd heerlijk gegeten ,bezorging altijd op tijd vriendelijke bezorgers

Cobi
23 setembro 2022
App
14 setembro 2022

Snelle levering en super lekker

Wendy
9 setembro 2022

Mimi loempia's waren alleen maar deeg met vreemde plakkerige smurrie binnenin. Geen stukje groente te bekennen. Erg jammer. Vind het erg duur. Ook heel raar als je voor ruim €60,- besteld, bezorgkosten moeten betalen. Ik denk niet dat ik nogeens keer jullie bestel.

Karin
5 setembro 2022

Perfect geregeld, eerst gebeld omdat het mijn eerste bestelling was. Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het eten was erg lekker en werd heel erg snel bezorgd. Ik had nog extra blikjes besteld achteraf maar dat was helemaal goed geregeld en vooraf gecommuniceerd dat ik bij de bezorger alleen contant kon afrekenen. Heel erg goed bevallen, ik kan het zeker aanraden.

W. Smeulders
3 setembro 2022

Er zaten geen eetstokjes, sojasaus, gember en wasabi bij. De rijst heeft weinig smaak. Hoewel ik moest aangeven met welk bedrag ik zou betalen had de bezorger kennelijk niet een euro om terug te geven. Zodoende gaf ik fooi voor iets wat ik uiteindelijk onder de maat vond. Het was nog wel mijn verjaardag , jammer !

Jasper de Jong
29 agosto 2022

Normaliter ben prima tevreden met jullie sushi maar deze keer was ie slecht gerold waardoor de helft van de stukjes uit elkaar vielen. Dat eet onplezierig en bederft de smaak.

Evelien Katier
29 agosto 2022

was perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M&J
22 agosto 2022

Super, snap dat het druk is, maar zo lekker, je proeft dat het vers is. 🙏

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

.
21 agosto 2022
Lea
18 agosto 2022

Altijd erg lekker en vers

Viola
17 agosto 2022
AV
16 agosto 2022

Poke bowl van Top kwaliteit

Hans
14 agosto 2022
Irma Verhoeven
11 agosto 2022

Grote porties. Heerlijke sushi. Edamame boontjes lekker warm. Netjes op tijd bezorgd (door een erg stuurse bezorger helaas)

Quincy
7 agosto 2022

Echt heerlijke sushi en op tijd bezorgd. Ook nog een gratis roll, dus al met al top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel Vermeulen
31 julho 2022
X.
28 julho 2022
Ilse
25 julho 2022

super eerste ervaring, ga zeker vaker bestellen

Anoniem
22 julho 2022
Maartje
17 julho 2022

Lekker, maar de bestelling klopte niet helemaal. In de handroll zat alleen tofu en omelet (moest yakitori zijn) en de futo spider vega klopte ook niet helemaal (zat wel ebi in, maar verder vrij weinig).

-
7 julho 2022

Heerlijke pokebowl, goede hoeveelheid met ook genoeg zalm.

marieke
4 julho 2022

Alles prima. Heerlijk vers en prima op tijd.

Karin
3 julho 2022

Duurde erg lang de bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W van rooijen
29 junho 2022

Lekker gegeten

edith smulders
22 junho 2022
Judith
21 junho 2022

We hebben genoten van de vega sushi box. De bestelling was zeer smaakvol en een goede hoeveelheid, inclusief gember, wasabi en soya saus. De bezorger was keurig op tijd. Echt een aanrader voor iedereen die van sushi houdt!

Esther
20 junho 2022

Uitstekend! Super smakelijk, mooie producten en heel fijn met kleine flesjes sojasaus en bakjes gember en wasabi erbij. Echt een feestje om te eten.

Senna
19 junho 2022
Meta
19 junho 2022

Super lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ray
19 junho 2022

Prima sushi

Evert
18 junho 2022

Ik bestel bijna elke vrijdag sushi. De laatste maanden doe ik dat bij sushi en vega omdat dat naar mijn idee de beste is voor bezorging in Utrecht. Vandaag bezorgden ze zonder problemen op mijn volkstuin, een plekje dat niet zo makkelijk te vinden is. Helemaal top!

Coosje
13 junho 2022

Heerlijke sushi, heel goed rekening gehouden met ernstige sesamallergie onder de eters, en stipt op tijd gebracht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel Vermeulen
13 junho 2022
edith
10 junho 2022
Ellen
6 junho 2022
Angelique
6 junho 2022

Heerlijke sushi, ziet er ook mooi verzorgd ui.

Maaike
5 junho 2022
Margreet
3 junho 2022

Stond dat het een uur zou duren voordat de bestelling bezorgd zou worden, 20 minuten na bestellen stond de bezorger al op de stoep! Goeie sushi, betaalbaar, ik ben zeer tevreden!

Maria
30 maio 2022

Prima gegeten!

Bunniker
26 maio 2022
Lies
19 maio 2022

Helaas geen extra roll ontvangen met de actie code. Locatie Bunnik

L
19 maio 2022
Adelina
18 maio 2022

Stipt op tijd bezorgd 👍

Danielle
17 maio 2022

Heerlijk!

Broeders
16 maio 2022

Binnen half uur klaar; vers en lekker

Maaike
14 maio 2022
Meta Kuipers
14 maio 2022
Marc
11 maio 2022

Ik had gekozen om af te halen. Het was echt op de seconde klaar om mee te nemen. Heerlijke Sushi. We hebben er van genoten.

Hans
9 maio 2022

De rollen vielen iets meer uit elkaar. De smaak was weer prima. De verhouding bestanddelen: rijst ook.

Daniel
8 maio 2022

Voor het eerst hier besteld en gekozen voor een surprise box. We waren aangenaam verrast. Ruim voldoende inhoud en gevarieerd. Ook erg lekker! Bezorging was netjes en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
8 maio 2022

Zeer lekker eten en vroeg bezorgd! Ik had gevraagd of er pijnboompitten bij mijn pokebowl konden en dit gebeurde ook gewoon wat zeker fijn was.

Glenn
7 maio 2022

Beste sushi die bezorgd kan worden in Woudenberg. Al bewonderenswaardig dat ze helemaal in Woudenberg bezorgen, de kwaliteit is ook nog eens fantastisch. En geen toevalstreffer, hier al vaker naar volle tevredenheid besteld. Op een zaterdag om 18u bestelling geplaatst, om 19u bezorgd. Aanrader!

Marinka
7 maio 2022

Heerlijke sushi, vers en binnen half uur bezorgd terwijl er stond dat het een uur zou duren.

Maaike
6 maio 2022
Naaz
6 maio 2022

Heerlijke verse sushi, perfect op tijd en zeer klantvriendelijk!

Maria van Alst
2 maio 2022

Bestelling was op tijd klaar en erg lekker!

Jolanda koelman
30 abril 2022

De pokebowl is niet aan te raden. Voor 12,50 verwacht je toch voor driekwart groenten ipv voor driekwart rijst en een kwart groente. Ook vonden wij beide pokebowls (1X vega en 1x kip) erg smakeloos. Nee, geen herhaling waardig. Eigenlijk was het gewoon slecht!!

B.
30 abril 2022
Helma Dalhuisen
19 abril 2022

Superverse sushi!! Bestelling was niet compleet geleverd. Bezorger was binnen no time terug met de rest van het bestelde eten. En maakte keurig z'n excuses. Heerlijk gegeten en Topservice!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Senna
13 abril 2022

Eten is keer op keer geweldig. Wel 3 kwartier te laat bezorgd maar een excuses van de bezorger en een gratis drankje dus word erg netjes opgelost.

Diego Peña
10 abril 2022

Perfect as always! Thanks!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Calor
10 abril 2022

Eerste keer hier besteld. Sushi is heel lekker en bestelling was stipt op tijd!

Lily
10 abril 2022

Lekker, vers en goede bezorging!

Hagit
9 abril 2022

Lekker, en op tijd!

Amber
6 abril 2022

Lekkere sushi en veel vega opties! Wel is de rijst iets droog en mag er meer saus op.

Ben
5 abril 2022

heerlijke sushi voor herhaling vatbaar

Els
3 abril 2022

Lekkere sushi. Vriendelijke service.

Johan
2 abril 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd gebracht. Dank je wel.

Michelle
1 abril 2022

Lekker vegetarisch sushi!

Hans
27 março 2022
Anneke de Groot
27 março 2022

Heerlijke dimsum en sushi. Iedere keer weer genieten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
26 março 2022

Het eten was heerlijk

Joost
26 março 2022

Heerlijke pokebowl :-)

Flugel
25 março 2022

Heerlijk sushi super snel bezorgd zeker een aanrader

B.
23 março 2022
Bianca
21 março 2022

Heerlijk vers. Goede smaak. We bestellen zeker nog een keer!

Rietveld
14 março 2022

Levering was stipt op tijd, heel prettig! Echter, deel van de bestelling ontbrak, deze werd nageleverd maar dat duurde bijna 45 minuten. Niet prettig als je met kleine kinderen eet, die eigenlijk naar bed moeten.

John
14 março 2022

Super lekker!!!

Dani
12 março 2022

Bezorging was half uur te laat, we bleken laatste in de rij waardoor de crispy sushi niet crispy maar vooral zompig bleek te zijn geworden. Jammer, de eerste keer was dit echt onze favoriet.

H.
11 março 2022

Goede kwaliteit en stipte bezorging.

Polman
8 março 2022

We waren niet blij met de sushi crispy rolls! het was stug en plakkerig en alles smaakte naar teriyaki de warme dim sum was heerlijk!

Rick
6 março 2022

Eten goed als altijd, helaas zat er een lange haar tussen de sushi.

Nico
6 março 2022
Rebecca
2 março 2022

Minder vers en smaakvol dan gehoopt!

Mascini
28 fevereiro 2022

Lekker eten en snel bezorgd! Complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linn
26 fevereiro 2022
Suzanne
23 fevereiro 2022

Waar het misging, ik weet het niet, maar een deel van onze bestelling werd niet bezorgd. En dat kon ook niet nageleverd worden vanwege drukte. Erg jammer. Mijn dochter had een pokebowl zalm besteld en moest na een uur overgeven, plotseling erg misselijk. Daarna nergens meer last van, dus we denken tocht dat het met die pokebowl te maken moet hebben gehad. De sushi die bezorgd werd, vonden we overigens lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Quincy Westerhout
20 fevereiro 2022

Heerlijke sushi. Snelle bezorging en de gratis roll was helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
20 fevereiro 2022

2e keer besteld, de vorige keer niet bijster enthousiast over de crispy roll met gebakken uitjes (??) ipv tempura. Nu meer tevreden, de sushibox for one was smakelijk en goed verzorgd. De pittige kipstukjes als extra blijven lekker. Jammer dat de opmerking niet aan te bellen niet doorgegeven was door de bezorger.

Carl in 't Veld
19 fevereiro 2022

* een tikkeltje duurder dan de concurrentie * zou fijn zijn om makkelijker te kunnen filteren op de site tussen vis en niet-vis * iets minder gebakken uitjes aub * iets minder vettige sausjes

Ingeborg
17 fevereiro 2022

Lekkere verse sushi! Allemaal even lekker. Eerste keer besteld, maar voor herhaling vatbaar!

Esther den Braven
16 fevereiro 2022

De bezorging was netjes op tijd en het zag er allemaal goed uit! Ik vond alleen de stukjes sushi heel erg groot, waardoor je veel rijst per hap hebt en daarvoor wordt de smaak ook minder. Jammer want de combinatie van smaken was goed en het zag er mooi uit

GL
15 fevereiro 2022

Bestelling stond op aangeven tijd klaar en de sushi was lekker. We gaan hier vaker wat halen.

Eva
14 fevereiro 2022
Duiker
14 fevereiro 2022

Prima sushi. Erg vriendelijke bezorging

ANONIEM
14 fevereiro 2022
Nico
9 fevereiro 2022
Carry
8 fevereiro 2022

Ruim op tijd, heerlijk en goede prijs/ kwaliteit

Maaike
7 fevereiro 2022

Lekkere sushi en bestelling en werd snel geleverd.

Thea
7 fevereiro 2022

Super fijn dat de bestelling er was na een half uur! De kwaliteit/versheid van de producten was wisselend. Dat was jammer. Cijfer voor kwaliteit: 7

JAN
7 fevereiro 2022
Kirsten
6 fevereiro 2022

Héérlijke sushi

Sonja
5 fevereiro 2022
M.m
5 fevereiro 2022
HW
5 fevereiro 2022
Dana
5 fevereiro 2022

Heerlijk, we hebben genoten

MD
28 janeiro 2022